Friday, August 23, 2013

Fabric Bookmark + Hot Setori

Hai senaaaahhhhh...... sori mori la senah ya. Akhir makhir nih akak melor dah tak segalak dulu mengapdet blog. Bukan ape senah weh sejak akak ambik keputusan nak terjun dalam bidang rempit merempit nih, masa akak jadi terbatas. Bukan sikit-sikit keterbatasan dia senah wehhhhh...... banyakkkkkk, macam beribu-ribu lemon gituuuuuu..... beeeetul senah, akak tak tipuuuuu......hihiihihih.

Lagi satu, sejak akak melor ambik propesen jadi supir budak sekolah nih, lagi tambah kurang masa akak. Tu belum campur lagi jadi bibik, pengasuh, tukang kebun dan macam-macam lah senah. Sampai kan bila tiba waktu maalaaammm.... pantang letak kepala, terus kite pengsan sampai pagi. Kesian tak seeenahhhh.. ahaks

Tapi benda yang satu nih penyebab utama akak takde mood nak update. Ni nhaaaa...... pc tue akak tu probeleeeem je. Akak ni suka guna pc tue tu. Walaupun orang kata ketinggalan jaman la, tak ikut peredaran masa la, akak tak kisah. Akak tetap setia dengan dia. Macam senah juga la kan. Walau pun blog kurang update, senah tetap juga datang menyinggah. Terima kasih la senah semua. Setia betul awak orang ya. Nanti akak balas kesetian awak orang tu dengan mengapdet cite-cite sensasi, terkini, terhot akak ya........kih..kih....kih.....

Kerana besarnyer kasih tuan pengarah kat bini dia nih. Di beri nyer akak pakai laptop. Tapi senah akak tak suka guna laptop laaaa, kecik, cerewet, tak puas la senahhhhh.... nak koner baring pun tak boleh hahahaha..... Kalau setakat nak berfb akak suka guna laptop. Senang, cepat, canggih hihihihihi.... Dia yang cerewet dan jakun di salahkan laptop tu. Orang bagi guna pun dah cukup baik kan senaaahhhhh....

Eh..ehh...ehhhhhh. panjang pulak dia bercoleteh kan. Stop berceloteh mari kite tengok hasil dari jemari akak. Uuuiiiii.....jauh perginyer bookmark akak ni senah tau. Nuuuuun ke oman sana. Tima kasih le pada yang mengoder dengan akak nih. Dulu ke negara mat saleh, sekarang ke negara pak arab pula. Dah kali kedua hasil jemari akak nih ke oman tau senah. Tuan dia ajeeeee yang tak sampai-sampai kih...khi....kih.....sian tak senaahhhhhh.....

yang ni dah sampai oman

yang nih pun dah merasa udara oman

yang nih berlegar dalam kl je senah.

emmmmm.... camana senah hepiiiii tak baca celoteh akak nih. Oh.... sib baik tak lupa. Kalau ade yang rasa berkenan nak mengoder bookmark macam dalam gambar tuh jangan malu jaaaangan segan, email @ sms akak nanti kite boleh buat kiiiire.....hihihih...... Bye

3 comments:

Maiyah said...

assalam..
ni bukan senah ni mak jemah hehe
pakabar cik melor moga shat sntiasa

Melor said...

wasalam
hahhahha mak jemah. kite terlebih sihat. tambah membelon selepas raya nih
mak jemah apa kaba?

mala said...

cute ja bookmark ... jauh terbang ;-)