Friday, April 26, 2013

Baju Kurung Ber "accessories"


Kadang-kadang tu kan senah, dalam kepala nih kosoooong je. Tak tahu nak taip apa. Bila di cuba-cuba, kadang tu bagi hasil yang baik kadang tu tak seperti yang di harapkan. Tak kisah lah ya, janji senah sudi nak baca kan senahhhhh......

Kali ini kan senah, edisi mempromote hasil tangan. Kalau tuan barang tak promote sapa lagi yang nak tolong promote kaaaaan senah. Nak upah buat ikkkklan manaaaaa la kite ampu. Iklan free gini pun dah ok kan senaaaahhhhh..... Harap-harap setelah di lihat, setelah dibaca ade la yang tergerak hati, terbekenan dan  macam-macam ter lah hihiihihihi........ Nak tu pula, adaaaa lak yang baik hati tolong mewar-warkan pada sahabat handai, sedara mara, jiran tetangga  Kata orang promosi mulut ke mulut itu lebih berkesan kan senaaaahhh.....

Sebenarnye senah akak melor dah mula sibuk, nak siapkan tempahan yang mula kedatangan itu. Sambil-sambil tu buat ready made untuk kedai akak melor. Kata CMelor Handmadeeeee kena la buat sendiri kan. Lagi pun kata nak berkarya.  Nah berkarya lah awak puas-puas hahahahha......

Baju kurung tu dah masuk kedai, senah nak tahu lebih klik sini ya. Nantikan juga kemunculan koleksi baju kurung kanak-kanak yang lain ya senah. Bye

7 comments:

mala said...

cantik la corak kain dia ... ada manik ka kat bunga tu?

JaSSNaNi said...

comelnye baju ni kak senah... sat nak terjah kat link tu...

Melor said...

mala
manik xde cotton smua. sesuai untuk budak. tapi sayang daku beli kain nih sikit je. awal tu nak buat gaun terbuat baju kurung daaa

Melor said...

jassnani
silakan kak senah suka apaaaa

Hema Octovia said...

kedai semakin maju nampaknya

Melor said...

hema
kedai maju kite suka perut maju kite susah hatiiii... hihihihi

QA's ~ mamapapa said...

comelnessssss!!!salam kenal..jmput follow kmbali,ye :)