Tuesday, March 19, 2013

Blouse Tangan Kedut Serta Bermanik


2, 3 hari tak update, pemalas betul akak melor ni kan senahhhh..... Pas tu berangan nak pageview mencanak macam orang tu, pas tu adeee lak hati tu nak nuffnang banyak macam si polan. Uhhh... sapa nak layan kalau dah malas memanjang. Setakat veraanggan boleh laaaa senah kaaaaannn.... huhuhuhuuh.

Nak kata banyak, tak la banyak tapi ade lah kejenyer. Walau pun sikit-sikit itu tetap kerja kan senaaaahhh. Keje kalau duk campur dengan anakkkkk, sikit pun rasa macam banyak. Nak buat camanakan senaaaahhhh. Awak tu ibuuuuu, kerja sendirik, opis besar kat rumah, bukan nyer kerja pejabat paham-paham  la yaaaaa. Ni buat rindu nak kerja opis balik. Ade ke yang nak gaji akak ni lagi senah wehhhh......huhuuhuhu verangan tak henggat.

Akak ni kan senah, kalau dah godek pokok lupa dengan kain. Kalau dah pegang gunting, leka pulak duk merempit. Tu yang buat blog tak berupdate. Hajat hati tu nak la update hari-hari. Tak terkejar senah ooiiii....Takpe la senahkan janji akak tetap update walaupun tak hari-hari. Senah jangan la lupa datang bertandang ya.


Nak cite sambil tayang hasil jemari akak melor. Tempahan kuuusssstomer blouse tangan berkedut dan di jahit manik highlight simple-simple gitu. Lagi kisah manik klik sini. Mesti senah akan kata, takde pesen lain ke akak nak jahit. balik-balik tangan kedut, balik-balik tangan kedut. Permintaan kustomer kena la ikut kan senaaaahh..... 

Kisahnyer, akak ni bila siap jahit satu-satu order tu akak akan pakaikan kat model kaku, sampai la tuan dia datang ambik baru akak tanggalkan. Bila kustomer lain tengok minta buat yang sama sebab tu la pesen tu jadi sama. Sama cuma tang tangan je. Promosi cara tak langsung senah.

Ada lagi beberapa order yang perlu disiapkan, alteration lagi serta projek rahsia yang duk kena siapkan. Nak tengok dan nak tahu senah kena mai selalu sini yaaa... Bye

5 comments:

Suzie said...

Ada juga 2 psg nak kna jahit. X jln lg dag cabut gg rasa mcm 1 badan sakit. Huhuhu

Mila@Rimbun said...

bilalah nak buat baju untuk diri sendiri nii hihi

cantiklah tang manik2 tuh

Melor said...

suzie
bagi gg tu baik lu. lepas tu kite rempiiiittttt.....

Melor said...

mila
betul tu melor pun tak terjahit baju sendiri.sibuk jahit org punya .kite punya tak terusik dalam plastik huhuhu...

Rosdi Ahmad said...

Salam nak tanya kenapa batang pokok jadi lecur apa masalahnya.