Monday, May 23, 2011

Jahit Felt Tshirt

Salam semua..... Dah seminggu melor tak bersiaran rinduuuuu sangat rasanya. Ini kerana terlebih pandai dan gatal tangan la sudah nya pc melor hancussssss. Nasib baik tak meletop diri sendiri juga yang sasau tak dapat nak bertenet hahaha..... Sapa yang suruh memandai ambik kau tanggung la akibatnya. Semalam pc melor baru keluar dari hospital tapikan pergerakan pc melor belum lagi mantap macam dulu banyak benda yang "missing". Sungguh-sungguh tak suka la.

Untuk hiburkan hati semasa ketiadaan pc kesayangan ku, itu melor menjahit felt. Kebetulan anak bujang melor (irfan) ada sukan hari minggu yang lepas. Rumahnya pulak rumah hijau jadi mak ayah kena la pakai baju warna hijau untuk beri sokongan. Supaya sedondong melor jahitkan felt. Saja suka-suka dan menyusahkan diri untuk siapkan benda ni. Jom kita tengok hasil kerastangan ku ini.

jahit felt tshirtDahlia Ayuni posing ala-ala manja

jahit felt tshirtkakak dengan kawan sepermainannya

jahit felt tshirtmodel kejung ku gayakan my kerastangan

jahit felt tshirtbabah dan baby yang punya

3 comments:

mala said...

very nice & cute

JunAina said...

boleh le tempah utk family aina jugak...sukaaa...

Ayl Aziz said...

Saya membaca tampalan ini :)