Wednesday, March 16, 2011

Pustaka Dalam Pasaraya

Salam semua..... Perpustakaan dalam pasaraya!!!! emmmm bagus juga tu. Satu ideal yang bernas. Menyelam sambil minun air bagus tu. Amboi-amboi puji bagai nak rak hahaha... Habis shopping boleh la bawa anak baca buku. Melor suka kalau anak melor rajin baca buku. Untuk hidupkan minat membaca tu kita sebagai ibu kena la bantu anak-anak supaya minat membaca tu subur dalam diri mereka kan kan kan. Sebelum ni asyik gi kedai beli buku untuk anak dara tu. Sekarang dah ada pustaka kat pasaraya ni boleh le jimatkan sikit kos beli buku tu. Melor masukkan beberapa keping gambar yang melor curi-curi snap kat dalam perpustakaan tu.

gambar cerita madagaskar kat dinding. Sangat menarik

dua budak tumpang glamour watak madagaskar

anak sapa la ni suka-suka dia buat macam kat playground je

kakak tengah syok baca buku dan my hero sibuk dok main.

9 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

pasaraya mana tu melor? cam bess je

faizlily said...

teringin la nk pegi... kat MPH selalu curi2 baca...

eni osman said...

salam melur...ye di bukit mertajam kita dah ada library awam dekat jusco bandar perda...kalau tak silap since last year...yg bestnya tiap tiap hari ada..tak kira cuti ke tidak ...sampai 10 mlm...kat sini best dkt dgn surau..sambil tunggu keluarga sembahyang ke shopping ke boleh mentelaah or surf internet...pendekkata i like...he he...

Melor said...

rose
bagi ulat buku memang best. rasanya klu pasaraya yang ada jusco mesti ada kot. ini kat jusco au2 keramat

Melor said...

faizlily
melor pun gitu curi2 baca klu gi kedai buku hihihi. pergi la kat wangsamaju pun ada satu library belakang naluri klinik bersalin. melor lum pernah gi sana lagi. yg melor cakap ni kat jusco au2 keramat

Melor said...

eni osman
betul2 tu. 'pendek kata i like'

Mila@Rimbun said...

best jugak kalau camni kan... sure anak saya dok terdampar kat sini, takdenyer nak membeli barang

Melor said...

mila
sama dgn anak melor klu boleh hari2 nak pergi situ

Yati said...

Jusco? Bagusnya ada tempat camni! Kat Jusco Ipoh takde lagi. :)