Saturday, January 1, 2011

Dumbo Octopus

salam semua..... n3 pertama di tahun baru . Tetiba rasa nak kongsi gambar dumbo octopus salah satu keanehan dan kekuasaan yang maha esa.

14 comments:

azzey said...

Melor: slmt pagi...first time tgk gbr ni...:)

IMANSHAH said...

selamat tahun baru

eh macam binatang la..macam peguin

wahida said...

selamat tahun baru sis...
err, anyway, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

sal said...

selamat tahun baru..first time jumpa pic tuh....tnks berkongsi info

maiyah said...

slmt thn baru.. moga ceria di ambang bru ;)

ummu said...

assalamualaikum melor
1st time tengok gambar ni
macam pingu pun ada,kan
begitulah tanda2 kekuasaan Allah kan.

luahfikiran said...

SALAM,
NAIK SERAM TENGOK GAMBAR NI. DI MANA KITA BOLEH TEMUI?

Melor said...

azzey
selamat pagi tuk mu juga

Melor said...

imanshah
slmat tahun baru utk mu juga. cantikkan sotong tu

Melor said...

wahida
tq folloow blog akak

Melor said...

sal
sama 2

Melor said...

maiyah
melor pun ucapkan tuk maiyah juga. camana dah boleh bwk kete?

Melor said...

ummu
wsalam tuk mu. melor pun 1st time tgk gak.

Melor said...

luahfikiran
entah la mana boleh tgk yang pasti melor tgk kat tenet je hhihi....