10 May 2010

Kenapa Saya Geram ???

cmelor-family
Kenapa saya geram ???. Geram dek kerana budak dalam gambar kat atas tu. Dia punya ragam buatkan Cik Melor ala-ala tarzan hot memanjang tau.

Cuba Senah renung tang dahinya tu. Berlubang Senah eyyy... Duduk tak pernah nak diam. Mau gugur jantung kita tengok darah menyembur keluar akibat terantuk dibucu meja klinik. Masa tu kita pergi checkup perut.

Sekarang sibujang kita ni dah pandai nak tengok pc, tengok tv. Bila dah pandai tau-tau je la senah eh, perebutan pun berlakulah. Kita pegang pc dia nak tengok pc, kita pegang remote tv dia pun nak tengok tv, itu yang buat kita geram. Asyik chanel dia je memanjang. Sudahnya kita tengok tv masa dia tidur. Kita tengok pc pun masa dia tidur.

Bukan tv dan pc je sibujang kita suka rebut . Bunga kita tanam pun dia suka petik. Bila kita menjahit pun dia sibuk. Hmmm buat kerja rumah usah kata la. Berebut ni dengan kiiita.

Walau pun kita geram dengan sibujang kerana akalan dia tu. Kita tetap sayang dia. Sapa tak sayang anak Senah eeyy.  Bye. 


6 comments:

mala said...

itu namanya member nak dpt adik. apa-apa pun happy mothers day! senyum sokmo :)

piewahid said...

salam,
hihihi... dia saje nyakat mak dia tu!
teringat zmn anak2 kecik dulu...:)
moga anak segera sembuh

maiyah said...

hehe.. sama le kita, kekadang geram sesgt ngan nakal anak2 tp nak wat camna layan je lah..

Melor said...

mala
selamat hari ibu utk wak gak

Melor said...

mr piewahid
perangai ye makin mjadi2 sampai melor pun hilang sabar.d tbh gan melor yg x brp nak btenaga ni haru dibuat ye.

Melor said...

maiyah
geram2 pun bila lihat mata mrk cair smua rasa marah tu. comel memanjang je.