Monday, May 10, 2010

Kenapa Saya Geram ???


Salam utk semua

Knp saya geram ???. emmmm...... budak dlm gambar kat atas tu la yg buat saya selalu geram dan hot mmanjang. Tgk la dahi dia tu berlubang & buat jantung melor hampir terputus bila lihat darah menyembur kluar akibat terhantuk bucu meja. Lasak & nakal dia skrg ni. Semenjak 2 menjak ni dia dah pandai nak tgk pc (youtube kartun) & astro siaran kartun. Pa lagi semua ye jadi rebutan. Bila melor nak guna pc berebut gan dia (dah tentu la nak update blog & jln2 tgk blog kwn2), bila nak tgk tv, sibuk nak tgk kartun. Sampaikan melor dah jarang tgk tv. Nak guna pc pun kena curi2 & cipta beribu alasan supaya dia tak kacau. Bila melor tanam bunga habis dpetik ye bunga2 melor. Gitu jugak bila melor nak menjahit & buat kerja rmh. Semua ye dia nak buat sama. Macam mana hati tak geram. Ucapan hari ibu masih lagi panas2 melor dah geram2 gan anak. Teruk betul melor ni kan. Tapi kan melor tetap syg dia. Sapa tak syg anak ooiiii. Itu la buah hati pengarang jantung & harta yg tak ternilai melor miliki.

6 comments:

mala said...

itu namanya member nak dpt adik. apa-apa pun happy mothers day! senyum sokmo :)

piewahid said...

salam,
hihihi... dia saje nyakat mak dia tu!
teringat zmn anak2 kecik dulu...:)
moga anak segera sembuh

maiyah said...

hehe.. sama le kita, kekadang geram sesgt ngan nakal anak2 tp nak wat camna layan je lah..

Melor said...

mala
selamat hari ibu utk wak gak

Melor said...

mr piewahid
perangai ye makin mjadi2 sampai melor pun hilang sabar.d tbh gan melor yg x brp nak btenaga ni haru dibuat ye.

Melor said...

maiyah
geram2 pun bila lihat mata mrk cair smua rasa marah tu. comel memanjang je.