Friday, December 21, 2012

Handmade : Gaun Cantik Untuk Si Manja Mu


Handmade dress untuk di jual. Mengunakan material cotton yang baik. Dihiasi dengan tali pengikat di belakang serta diserikan dengan bunga yoyo berdouble 3 kuntum. Sesuai dan selesa untuk di manja mu. More info boleh la klik sini ya.


Love Handmade - Buy Handmade - Support Handmade!

Adussss...... senah wehhhh. Teruk betul la akak nih. Time nak promote product sendiri, mula la otak tu jadi tepu. Kosoooong ...tak tahu nak taip apeeee... Teruk kan senahhhh. Tak pa senah, akak cuba cerita sikit pasal product akak nih ya.

Akak ni ada la jahitkan dress/gaun untuk budak umur 4 tahun. Suka-suka senah weh. Lagi pun kalau akak tak potong, tak jahit kain yang berlambak dalam lemari tuh mau esoknyer, berholiday cik menti dalam tu karang. Nanti tak dapat la akak beli kain lagi. Ya la mana akak nak letak kain-kain tuh kalau asyik membeli tapi tak buat apa-apa.

Sebenar nyer senah, akak nih ada 1 penyakit. Penyakit gila kain. Jumpa cotton cantik je akak beli. Pantang jumpa je akak beli. Sudahnyer dah sekerat lemari kain cotton terkumpul.  Haiks..... fening-fening. Time beli tu 1 hal. Dah beli kain tu pula 1 hal. Ada ke patut dah beli eh ..eh ehhhh..... sayang pula nak potong sudahnyer bertimbun kain-kain tuh senah weh.

Azam tahun 2013. Kain-kain yang bertimbun tu akak nak jadikan sesuatu, yang boleh pulangkan balik kertas2 berharga yang akak guna untuk membeli. Bila ruang dah kosong boleh la akak gunabalik kertas tu untuk beli kain lagi  hihihih...... bijak tak akak senahhhhh.... kih...kih...kih.

6 comments:

Nazayiena said...

Cantiknya baju gaun cotton nie,mesti mahalkan harganya.

ijad said...

salam ziarah

Melor said...

nazayiena
tq utk pujian itu. takde la mahal cuma bergantung kpd material yg digunakan. murah material murah la rege baju itu. mahal material mahal la 1, 1 baju itu

Melor said...

ijad
terima kasih sudi ziarah. ziarah la selalu akak sukaaaaa

ummuaidan said...

cantik gaun tuh..
ade gak orng y gile kain yer..hehehe..bak sini lah sikit kalo tak nak..hehehe

Nasuha said...

cantiknya gaun tu..