Monday, April 23, 2012

Keliru Kite Jap

2, 3 hari akak tak update blog banyak benda berubah. Yang dulu baru boleh berjalan sendiri datang pulak yang baru terkial-kial la akak in senah oiiiii....... kena belajar semula la nampaknya. Apasal garu kepala senah? pening ke dengan bebelan akak nih.
Idak la senah oiiii.... akak ni tengah bebel kan pakwe google. Duk gi tukar itu ini sudahnya akak juga yang menderita. Ya la akak ni tergolong dalam golongan lemah tenet. Mau taknya akak idak terkeliru kalau datang macam-macam benda baru. Well u no mi, spiking lundon hihihih.... jangan mareeeeh

Akak nak gi mentelaah, mengali, mengorek ilmu tentang google baru nih jap. Nanti jumpa lagi lain n3. bye!bye

8 comments:

azzey said...

semakin hr makin byk per baru kan..:)

Melor said...

azzey
ya la mcm2 benda baru. bikin susah org je kan

Nazayiena said...

Selamat menggogle....

MEGAT ISKANDAR ZULKARNAIN said...

mlwat sini..lama x dtg jenguk sini..hehe

Suzie said...

samalah kita tapi malas nak godek 2

Melor said...

nazayiena
ni nak google la ni. belajar sendiri je

Melor said...

megat
terima kasih singgah

Melor said...

suzie
melor kena godek2 sbb xde cikgu yg nak ajarkan