24 October 2016

Ajaibnya Sedekah ~ Semakin Bersedekah Semakin Kaya

ajaibnya sedekah

Dapat hadiah buku dari seseorang. Tajuk bukunya 'Ajaibnya Sedekah ~ Semakin Bersedekah Semakin Kaya'. Cik melor dah habis baca tau senah. Best sangat isi kandungannya.

Penulis buku 'Ajaibnya Sedekah ~ Semakin Bersedekah Semakin Kaya' memperincikan satu persatu tentang  amalan bersedekah dengan cara yang betul. Terdetik juga di hati ini betul ke cara aku selama ni.  Agak senah betul ke cara kita selama ni ya

Untuk memiliki buku 'Ajaibnya Sedekah ~ Semakin Bersedekah Semakin Kaya' senah boleh la cuba hubungi Puan Roslina Hussian. Puan Roslina ni pun bukan calang-calang orang senah eh.

Cik Melor suka bila bercakap dengan Puan Roslina Hussian ni. Rasa bersemangat, rasa segar selepas bercakap denagnnya kerana aura yang di miliki oleh Puan Roslina Hussian ini memang hebat.

Bukan nak membodek cuma nak berkongsi dan membantu. Andai senah atau sesiapa yang patah semangat, rasa hidupnya suram tapi ingin berjaya boleh la join Puan Roslina Hussian. Dengar lah kupasan  buku 'Ajaibnya Sedekah - Semakin Bersedekah Semakin Kaya'  oleh Puan Roslina Hussian.

ajaibnya sedekah

Berhajat nak miliki buku 'Ajaibnya Sedekah ~ Semakin Bersedekah Semakin Kaya' boleh  hubungi ,

Puan Roslina Hussian
012 2634546

pissstt......pisssttttt..... macam biasa la jangan lupa sebut nama cik melor mana tahu tetiba berlaku keajaiban hihihihhi.... Bye


4 comments:

Adam said...

Terima kasih.

from:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

Cik Melor said...

adam
sama2

TukangKebun said...

Syukur Alhamdulillah memang amalan bersedekah ganjarannya banyak.
Bagus mendalami ilmu dapat pelbagai hikmah.

Cik Melor said...

tukang kebun
ya betul tu