Sunday, July 31, 2016

'Branding & Marketing' Bersama Founder Cony Kimora Beauty

dunia cmelor

Senah ooooo senah. Wat apa tuuuu.... mari sini senah eh. Cik Melor ada nak kongsi ilmu sikit ni. Ilmu kalau di kongsi lagi berkat tau. Pagi tadi kata awak senah eh.  Cik Melor kan gi kelas si Cony Kimora. Ala yang buat bisness mobile spa tu.  Dalam kelas tu kami di ajar tentang 'Branding & Online Marketing'

Uuiii... best senah eh. Lagi best sebab kelas free hihihi..... Kaaalau harga biasa uuiiihhh..... tak termampu leeee Cik Melor nak ikut serta.

Entah apa laaaaa.... mimpi si Cony Kimora tu sampai sanggup nih buat kelas 'Branding & Online Marketing' percuma. Kalau macam ni la, elok sangat le si Cony Kimora tu mimpi tiap-tiap malamkan hahhahah.....

'Terbaca je iklan si Cony Kimora tu terus kite 'call' senah eh. Padahal senah pun tahu. Cik Melor ni suka jadi 'silent reader' je. Almaklum la ai ni pemalu huhuhuhu....... 

Kerana ilmu free, sanggup ni bagi orang kenal muka kite yang tak berapa nak cun tu hahahhaah....   

Ilmu free pun tak pa la senah.  Buat tambah-tambah ilmu yang ada tu bagi tebal sikit baru la bisness boleh maju kannnn....

Ok la Cik Melor kongsikan ngan senah  apa yang kite pelajari tadi.

  1.  setting fb ke 'public' ya.
  2. gambar profile  mesti gambar kite sorang dan pandang tepat kepada 'audience'
  3. latar belakang gambar profile kalau boleh kosong.
  4. tak mahu gambar dengan anak ke, dengan suami ke, dengan famili ke
  5. cover fb perlu gambar berkaitan dengan perniagaan kite.
  6. edit bio kat fb kite.cerita la tentang perniagaan kite
Itu le sikit sebanyak ilmu yang kite boleh kongsi nak lagi banyak senah join la kelas Cony Kimora tu. Cerita lebih-lebihkan ada yang marah pula. 

Pisst...pisstttt.... nak juga tahu ilmu yang selebihnya, senah wasap @ hantar email  nanti boleh bisik-bisik ahaks. Bye.

No comments: