Tuesday, November 26, 2013

Cerita Cik Melor 2, 3 Hari Lepas

Hai senaaaahhhh..... after my lasss stori aka n3 tu kan, ai terus balik kampung, bcoz my sister bongsu nak kawin. Ai terpaksa balik jugak jugak ni maklum la ai ni vvip dalam majlis tu. Tanpa ai mau suram majlis tu senah tau hahhahahha....... perasan is my hobiiiiiii okeh don b jelessss

See ai tak tipu, senah tengok sendiri betapa termeweknyer senyuman ai sebab dapat jadi peneman pengantin sehinggakan makcik google terjelir lidah kegembiraan sama macam mak dia hihiihihih..........


sebab dia nih lah tabung ayam kite berderai kena ketuk semata-mata nak seponse bunga telur kawin dia huhuhuh..... Ingat tak bunga telur yang kite kecoh-kecoh duk buat lepas tu tayang kat blog kite tuuuu alaaaa klik sini, sini, sini. untuk tengok dan baca semula ya senahhhhh..... Ada lagi satu bunga telur kite tak tempek dalam blog sebab kite bzi dan mood malas melanda diri huhuhuhuuh..... Nanti lah kite tayang walaupun dah basi kite tetap akan tayang. Well u no mi kan senah, yang ai nih suka memerasankan diri hahahahha.....

Dalam 4 hari gak la kite kat kampung, buat ape yang patut  senah wehhhh........ Masa kat kampung tuh hujan turun tak berenti-renti. Walaupun hujan tak berenti kite tetap seronok sebab dapat  jumpa kawan lama, kawan tak berapa lama, kawan baru, huh penat tapi seronok senah wehhh.... Yang paling tak seronok nyer belum habis penat kite terpaksa bergegas balik ke kL sebab 24 pagi kite kena dan mesti ade di kl sebelum pukul 8 pagiiiiii. Seee ..... betapa vvip nyer kite lagi sekali  ahaks......

 

sebab majlis my hero kite terpaksa bergeges balik kl, walaupun hati masih lagi nak duk kampung lelama. Si dara la yang paling seronok sebab kite tinggal dia kat kampung 2 minggu. Nak buat macamana terpaksa la korbankan kehendak hati demi anak. Kasihan tak senahhhhh.....

Kali nih graduation my hero buat kat laman pengantin di setiawangsa. Hemmmm ....sib baik dekat tak le kite kelam kelibut. Maklum la kite sampai kl kul 4 pagi.  Senah tst je la ya. Mesti ade adegan terbabas hihiihihih......


persembahan kali nih my hero jadi biri-biri, comel tak senahhhh..... Tak lupa gak, senah nampak tak costume ostrich kacukan yang kite jahit tuuu. 

Tahun nih merupakan tahun akhir my hero kat TKC. Huh lega kite senah wehhhh..... Mana tak lega nyer senah, kite jimat rm 250 sebulan. Huuuiiiii.... 3 tahun duk bayar banyak tuh. Nak daftar masuk je dah hampir menjejah ribu. Bila habis tuh lega la sikit. RM 250 tuh, boleh la buat benda lain lak kan senaahhhh.... Eeeeee.......  berkire nyerrr....... mak diaaaa........ Mak dia ingat nak joli je rm 250 tuh  kih...kih...kih......

Balik dari majlis my hero demam, makcik google pun demam, mak dia pun demam, demam urat senah weh. Jalan jauh punya pasal,habis semua tulang temulang kite bergoncang. Adussss..... badan sakit-sakit, lengan dan peha bengkak uratnye sebab meriba makcik google yang tak mau duk sendiri. Ngada-ngada tau makcik google tuh. Kite pun dah ngantuk la senah nanti kite cite lagi. Bye

No comments: