Friday, July 1, 2011

Crash - Adussss Aku Anginnnn

adusssss...... geramnya bila si firefox dan chrome ni buat hal.
Nak mengadap tenet pun rasa angin satu badan.
Apa taknya asyik-asyik disuruhnya kita reload.
Kalau tengah-tengah duk buat sesuatu yang penting tiba-tiba je semua yang di taip hilang mau angin satu badan ku rasakan.
Sejak akhir-akhir ini ramai yang mengalami keadaan macam ini .
Ada sesiapa yang boleh bagitahu camana cara nak selesaikan masalah ini selain hantar kekedai???

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak..sy lagi teruk taklh nak download
tak kuar pon coding dia. nape eh template tu huhuhu

sayangsayangibu said...

masalah yg sama di hadapi, lg teruk dah lama jadi gini, tak tahu nak setting apa
maklumlah rabun it

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam melor...
LM ni pun buta computer..bkn pandai pun.tp..camni ye , td melur td mana nak cr tool kan?cuba tgk kat atas sblh kanan tu ada gmbr spanar..buba klik.kat situ ada so melor blg cuba buat spt yg di ajarkan...jika nak clearkan cache dan cookies firefox LM lum buat entri lagi..tp blh la melor google toturial lain...byk rasanya ada kat sana.selamat mencuba ye.kena clearkan selalu sbb para hackers suka cookies ni..nnt blog kena hacked susah pula.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

clearkan kan cache dulu...pastu br coockies...tak lama pun melor,jgn risau.