Tuesday, June 28, 2011

Yeyyyyy..... Dapat Hadiah

Salam semua.... dah 5 hari tak posting apa-apa, bukan tak da cerita tapi tak da mooood nak taip. Mungkin sebab penat terkejar-kejar dengan anak-anak dan kerja sampingan ku itu. Kekawan caya tak pada tuah. Ala tuah yang macam orang tua-tua kata tu " tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu" ahhaaaaa Melor nak cerita pasal tuah tu la kali ini.

Tengahari tadi dalam duk sibuk siapkan anak dara nak ke sekolah dan juga nak menjemput si bujang balik dari sekolah loceng rumah ku di ding dong orang. Oh rupanya pakwe skynet yang datang. Suspen la jugak sekejap daku dibuatnya. Yeaaaaaa..... melor dapat hadiah. Pemberian seorang kawan blogger sebab komen ku berjaya memikat hatinya. Tak sangka hanya dengan 1 perkataan aje melor dapat beg calvin klein colour purple free. Suka tau kalau dapat yang free2 ni hahahah...... terima kasih ya puan aly aziz.

besar boleh isi banyak barang ni

di kepilkan sekali tester ni

dan ini

Sebenarnya puan aly aziz ni bagi hadiah tiap- tiap bulan kepada sesiapa saja yang jadi follower blog dia dan tinggalkan komen di setiap n3 yang di post. Macam-macam hadiah ada tau. jadi sesiapa yang nak hadiah boleh le melawat blog puan aly aziz ni dan jangan lupa komen n3 yang di posting tu. Untung-untung tuah menyebelahi kekawan pula.

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnyee dapat adiah..tahniah

nak sy tolong camne ye puan melor? eheheh

Melor said...

rose pc melor masalah skt ni guna laptop adik susah la sbb melor jakun skt guna org punya. blh rose tlg tgkkan template ni knp tak boleh zahir selepas di download padahal melor dah ektrak macam rose ckp address dia mcm ni.

25 best free template online store.

http://designno.com/1480/25-best-free-online-stores-templates/

template yg no 20 kalau tak silap yg ada tulis on line store di penjuru belah kiri dia dan ada gambar perempuan baring sikit. tu. hahahah susah la melor nak terangkan. taip komen ni pun asyik hilang je "jakun" la katakan