Saturday, May 28, 2011

Ada Sesiapa Yang Boleh Bantu Saya?

Salam Semua..... nak minta bantuan. ada tak sesiapa yang boleh bantu melor. Ceritanya gini, melor ada rasa nak tukar template untuk kedai melor tu. Agar nampak menarik sikit tak le kelam. Kata orang biar nampak cam kedai gitu. Bagi melor la penampilan perlu ada baru la semangat kita tu hidup. Tapi bila melor tukar aje dia akan keluar benda macam ni. Berkali-kali melor buat tetap juga jadi macam ni. Melor amat berharap ada yang sudi membantu. Ada tak sesiapa yang boleh bantu melor selesaikan masalah ini.


Edit Template

">Edit Template Edit the contents of your template. Learn more

We were unable to save your template

Please correct the error below, and submit your template again.
Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure all XML elements are closed properly.
XML error message: Content is not allowed in prolog.

5 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

melur nak template yg camne? 3 column ke 2 column? meh sy buatkan..tapi melur carila dulu template yg berkenan di hati byk web site tawarkan free template

contohnye:

http://www.deluxetemplates.net/

http://www.bloggertemplatesfree.com/category/3-columns/

http://btemplates.com/

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

http://babyshop-ipietoon.blogspot.com/

ni pon ok kot...cantik

Melor said...

rose
tima kasih nanti melor roger2

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

erm...melor dah save template yg zip file tu kan?
then extract tak file tu?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ha sudah
camne takleh sign in tuu
esok kita tengok ye
nak balik da
rafiq menunggu ibu dia tuu eheheh
daaaa